Кенійського бігуна Джозефа Кипроно, який лідирував у марафонському забігу в Медельїні, перед самим фінішем збив автомобіль.

Водій знехтував обмежувальними знаками і виїхав на маршрут марафону.

Після зіткнення з автомобілем Кипроно був доставлений в лікарню. Серйозних травм і переломів не виявлено, лише удари і порізи.

Кипроно впевнено лідирував весь забіг, але так як він не фінішував, перемогу здобув його співвітчизник Даніель Муинди Мутети.

Нагадаємо, кенійський бігун Элиуд Кипчоге пробіг марафонську дистанцію (42 кілометри 195 метрів за 2 години 1 хвилину 39 секунд секунд і встановив новий світовий рекорд, повідомляє IAAF.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олімпійський чемпіон Ріо-де-Жанейро-2016 зміг перебити попередній рекорд (2:02.57), встановлений Деннісом Кіметто також на Берлінському марафоні чотири роки тому.

У травні 2017-го року Кіпчоге в італійській Монці встановив неофіційний світовий рекорд у марафоні (2:00.25). Той забіг не був частиною офіційних змагань.

Рекорд українця

На етапі Кубка світу в катарській Досі український плавець Андрій Говоров виграв золоту медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Уродженець Севастополя зміг випередити головного фаворита запливу американця Майкла Ендрю. До того ж Говоров показав кращий, а значить і рекордний результат для Кубків світу - 22,82 секунди.

Зазначимо, що саме українському плавцеві належить рекорд світу на цій дистанції, який був встановлений минулого літа. Тоді Говоров проплив 50 метрів за 22,27 секунди.

Також Знай.ua писав, що українські футзалістки розгромили суперниць з Казахстану і вийшли на чемпіонат Європи.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна показала, як святкувала день народження.