Чемпіон світу за версією WBC у другій середній вазі Девід Бенавідеас провалив допінг-тестування. Про це повідомляє ESPN з посиланням на антидопінгове агентство VADA.

Тестування пройшло в рамках спільної програми від WBC і VADA Clean Boxing. Інформацію вже підтвердив президент WBC Маурісіо Сулейман.

Позитивними виявилися аналізи проби А сечі спортсмена, взяті 27 серпня в Лас-Вегасі (штат Невада, США). В організмі Бенавідеаса знайшли сліди бензоілекгоніна, що становить основу кокаїну.

Сам боксер визнав свою провину.

"Мої щирі вибачення перед WBC. Мені соромно за свій вчинок. Знаю, я втратив повагу і підтримку всіх своїх уболівальників. Визнаю свою помилку. Я молодий і деколи роблю помилки. Це було лише моєю провиною", - заявив Бенавідеас.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Тепер Бенавідес, ймовірно, втратить титул і буде тимчасово відсторонений від боксу.

Нагадаємо, свій наступний бій Олександр Усик проведе проти британця Тоні Беллью.

Бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Олександр Усик прокоментував майбутній бій, і впевнено заявив, що, як завжди, здобуде перемогу.

"Я готуюся до цього поєдинку вже тривалий час, і радий, що нарешті-то є місце і дата бою. Я дуже чекаю нашої зустрічі у Великобританії.

Зараз я повністю поринув у роботу в тренувальному таборі. Разом з командою ми готуємося до довгого протистояння. Белл говорить, що переможе мене, і мені подобається таке ставлення. Але не можна перемогти того, хто просто невидимий на рингу. 10 листопада я, як завжди, здобуду перемогу", - передає слова Усика BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.