19 вересня в Харкові на ОСК "Металіст" в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький Шахтар грав з німецьким Гоффенгаймом.

Спочатку рахунок в матчі відкрив півзахисник гостей Флоріан Грілліч, але дефендер Шахтаря Ісмаїлі вирівняв становище. І все ж на перерву з перевагою в один м'яч пішли німці після голу головою у виконанні Ховарда Нортвейта.

Але при рівній грі в другій половині зустрічі Шахтарю все ж вдалося зрівняти рахунок. Гарматний удар вийшов у бразильського новачка донеччан Майкона.

Гра завершилася з рахунком 2:2.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ліга чемпіонів. Група F

Шахтар - Хоффенхайм - 2:2 (1: 2)

Голи: Ісмаїлі, 27, Майон, 81 - Грілліч, 6, Нортвейт, 38.

18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на стадіоні "Енфілд" англійський Ліверпуль грав із французьким Парі Сен-Жермен.

Перший тайм завершився перемогою Ліверпуля з рахунком 2:1. На голи Даніеля Старріджа і Джеймса Мілнера ПСЖ відповів точним ударом Томаса Меньє.

У другій половині зустрічі французи змогли відігратися завдяки голу Кіліана Мбаппе.

Але Ліверпуль не був згоден з нічийним результатом і все одно вирвав перемогу. Вирішальний гол після чудо-фінтів та прекрасного удару забив Роберто Фірміно! 3:2 - перемога Ліверпуля на "Енфілді".

Група С

Ліверпуль - ПСЖ - 3:2 (2:1)

Голи: Старрідж, 30, Мілнер, 36 (з пенальті), Фірміно, 90+1 - Меньє, 40, Мбаппе, 83.

Як повідомляв портал Знай.ua, гол вундеркінда врятував Боруссію в грі з Брюгге.