Головний тренер Динамо Київ Олександр Хацкевич напередодні матчу Ліги Європи проти казахстанської Астани дав інтерв'ю:

"Астана — це достатньо досвідчена команда. Так, там є гравці національних збірних. Те, що вони беруть участь у різних турнірах – це професійний їх обов'язок. Футболісти хорошого рівня грають по дві—три гри на тиждень. Тут нічого нового немає. Астана має великий європейський досвід, уже кілька років цей клуб на слуху і, напевно, по праву займає перше місце у себе в країні.

Перше завдання – вихід з групи. Це престиж клубу і країни. Ліга Європи – це хороший турнір. Для нашої команди, напевно, оптимальний. Тому що, щоб грати в Лізі чемпіонів, потрібно бути готовим. Ми знаходимося в плані перебудови, у нас багато молодих гравців. Поки стоїть завдання вийти з групи.

Що стосується Дениса Гармаша, то ми теж повинні бути вихователями. Він досвідчений футболіст. Ті розмови, які були з ним…

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він все розуміє, але найголовніше, щоб він виконував це на полі. Конфлікту у мене з ним немає. Не виконує футболіст вимоги – не грає, виконує – грає, ", - наводить слова Хацкевича Sport.ua.

Матч Ліги Європи Динамо - Астана відбудеться у четвер, 20 вересня, на НСК "Олімпійський". Початок матчу – в 19:55.

Екс-динамівець Ярмоленко в Англії

Український вінгер Андрій Ярмоленко відзначився дебютними голами у складі лондонського Вест Хема.

В матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги Англії "молотобійці" зустрілися на виїзді з Евертоном.

Ярмоленко вперше вийшов у стартовому складі в матчі АПЛ. Вже на 11-й хвилині українець забив м'яч після передачі Марко Арнаутовича.

Цей гол став першим забитим м'ячем українських футболістів у англійській Прем'єр-лізі з 2008 року. Раніше забивав Андрій Воронін за Ліверпуль.

На цьому Ярмоленко не зупинився і вже на 31-й хвилині оформив дубль!

Матч Вест Хем виграв з рахунком 1:3, а Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу. Також українець став першим футболістом після сенегальського форварда Демба Ба, якому вдалося забити два м'ячі в дебютному матчі, вийшовши в основі "молотобійців".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Хема.