Дружина півзахисника московського Спартака Дениса Глушакова - Дар'я - дала відверте інтерв'ю телеграм-каналу Mash, в якому зізналася, що чоловік її бив і погрожував убити.

"Наша остання сварка закінчилася тим, що він поїхав ночувати в Павлово. Я вирішила перевірити його і поїхала на таксі туди. Він відчув недобре і повернувся додому, коли мене не було. Я повернулася, він почав кричати і питати, де я була. Потім він побив мене прямо на вулиці біля будинку. Сталося це на початку серпня. У мене тоді було зміщення хребта, руки і ноги в синцях.

Після цього скандалу ми зайшли додому. Він забрав усі речі, які мені дарував: прикраси, діаманти, сумки та гроші. Денис надіслав мені 100 тисяч рублів, сказавши, що це на дітей. Він погрожував мені. Казав, що вб'є і замовить мене. Називав повією і всіма останніми словами.

За словами Дар'ї, Глушаков подав позов до суду на неї і вимагає, щоб діти жили з ним, а вона виплачувала йому аліменти в розмірі 80 тисяч рублів щомісяця.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше Znaj.ua писав, що Дарина Глушакова виклала в інтернеті відео, на якому Денис Глушаков знаходиться в сауні з невідомою дівчиною, яка, за словами адвоката футболіста, є подругою дитинства зірки Спартака.

Інцидент з екс-півзахисником збірної Росії

Екс-півзахисник збірної Росії та бронзовий призер Євро-2008 Володимир Бистров став учасником вуличного розбирання, в результаті якого він отримав по обличчю.

В інтернеті з'явилося відео інциденту за участю Бистрова, який пропускає від охоронця удар.

Екс-футболіст Зеніту, Спартака, Анжі та Краснодара намагався потрапити в один з пітерських нічних клубів, але його туди не пустили, тому що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Знаменитий футболіст, який провів минулий сезон у Тосно, на даний момент підшукує собі нову команду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галатасарай розтрощив чемпіона Росії в Стамбулі.