У Лондоні на стадіоні "Вемблі" в титульному бою чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO, IBF Ентоні Джошуа переміг нокаутом колишнього чемпіона світу за версією WBA Regular Олександра Повєткіна. Росіянин був відправлений у нокаут у 7-му раунді.

Після завершення бою 28-річний британець зайшов в роздягальню 39-річного опонента з Росії і подякував йому за дуель у ринзі. Між боксерами відбулося дружнє спілкування.

"Удачі, Повєткін. Всього найкращого в майбутньому", – підписав Джошуа у своєму твіттері відео, на якому він зустрівся з росіянином у роздягальні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Для уродженця Уотфорда Ентоні Джошуа ця перемога стала 22-ою в кар'єрі (21 нокаутом). Для уродженця Курська Олександра Повєткіна це друга поразка в 36 боях. Раніше росіянина програв бій українцеві Володимиру Кличку 5 жовтня 2013-го року.

Наступним суперником Джошуа може стати переможець бою Деонтей Вайлдер – Тайсон Ф'юрі. Цей поєдинок має відбутися 1 грудня. На кону буде стояти чемпіонський пояс за версією WBC, яким на даний момент володіє Уайлдер.

Бій українця Гвоздика

Титульний бій тимчасового чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) проти Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО) відбудеться 1 грудня в Квебеку (Канада).

Дату і місце поєдинку підтвердила Всесвітня боксерська рада (WBC).

Наголошується, що для Стівенсона цей бій стане десятою захистом чемпіонського пояса.

Нагадаємо, американський тренер Тедді Атлас буде готувати Олександра Гвоздика до цього бою.

Гвоздик пояснив своє рішення змінити тренера напередодні такого важливого поєдинку.

"Рішення про роботу з Атласом – це моє рішення, а Егіс Клімас надав можливість це зробити.

Атлас – досвідчений тренер, уважний до дрібниць, я вважаю це те, що мені потрібно.

Чи склали план підготовки з тренером до бою проти Стівенсона? Зараз у мене є попереднє завдання перед початком тренувального табору, а коли приїде Тедді, тоді вже і розставимо акценти", – розповів в інтерв'ю Гвоздик Luckypunch.net.

Підготовка буде проходити в Окснарді, Каліфорнія, а тренувальний табір почнеться вже в середині жовтня.

Атлас розповів, чому погодився працювати з українцем, а також поділився планами підготовки.

"Вони чекали моєї відповіді декілька тижнів. Я хотів зустрітися з ним і його сім'єю. Що я і зробив. Я побачив його сім'ю. У нього троє маленьких дітей і дружина, а також я довіряю Эгісу. Я сказав йому, що повернуся до роботи тільки якщо вони хороші люди. Якби я вважав по-іншому, то не взявся б за цю справу.

Перша річ – чи я хочу проводити час з людиною? Я відчув, що хочу перебувати в колі цих людей. Ну і друга річ – чи можу я йому допомогти, чи можна його тренувати? Чи дозволить він тренувати себе? Відповідь – так. Вони попросили мене про допомогу, але я можу їм допомогти? Я відчуваю, що можу.

Я вже ніби дивлюся фільм, і в мене є кілька сторінок записів і речей, над якими потрібно працювати, речей, які потрібно виправити. Доведеться битися проти другого найкращого ударника в боксі (після Деонтея Уайлдера). Не можна допускати помилки проти такого хлопця. Потрібно бути готовим технічно, мати чіткий план того, як діяти в рингу, щоб перемогти. Ми будемо працювати над цим. У нас немає можливості помилятися.

Гвоздик веде себе, як боєць. У нього хороші інстинкти. Щодо технічних аспектів, йому потрібно піднятися на наступний рівень, але у нього правильні ідеї", – передає слова Атласа ESPN.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі гонорари Джошуа і Повєткіна за бій.