Абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) показав свій новий чемпіонський пояс від WBO.

Всесвітня боксерська організація надіслала Усику чемпіонський пояс ручної роботи.

Нагадаємо, бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном британцем Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Олександр Усик і Тоні Беллью вперше зустрілися в рингу в Лондоні перед боєм Ентоні Джошуа проти Олександра Повєткіна.

Після битви поглядів Усик поділився першою думкою про майбутнього суперника.

"Ми зустрілися з Тоні, і він в обличчя мені заявив: "Тут я суперзірка!". Я відповів: "Добре, добре!". У мене склалася думка, що Беллью трохи самовпевнений", - розповів Усік після зустрічі.

Олександр Усик прокоментував майбутній бій, і впевнено заявив, що, як завжди, здобуде перемогу.

"Я готуюся до цього поєдинку вже тривалий час, і радий, що нарешті-то є місце і дата бою. Я дуже чекаю нашої зустрічі у Великобританії.

Зараз я повністю поринув у роботу в тренувальному таборі. Разом з командою ми готуємося до довгого протистояння. Беллью говорить, що переможе мене, і мені подобається таке ставлення. Але не можна перемогти того, хто просто невидимий на рингу. 10 листопада я, як завжди, здобуду перемогу", - передає слова Усика BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.