Українська тріатлонистка Юлія Єлістратова виграла "золото" на етапі Кубка Європи-2018 у турецькій Аланії та втретє в сезоні піднялася на п'єдестал.

Єлістратова подолала 1 500 метрів плавання за 21 хвилину і 15 секунд, потім проїхала на велосипеді 41,280 км за 1 годину і 4 хвилини, а в кінці пробігла 10 км за 37 хвилин і 35 секунд.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також у першій десятці фінішувала ще одна українка Маргарита Крилова, яка показала 7-й результат.

Українські кіберспортсмени у Лондоні

У фіналі FACEIT Major London 2018 данська команда Astralis обіграла Natus Vincere і офіційно стала найкращою командою у світі — як по сумі титулів, так і по грі. NaVi, здавалося, були єдиними, хто міг зупинити данців, але як такої битви і не вийшло: Astralis здолала NaVi 2:0 — 16:6 на Nuke і 16:9 на Overpass.

На шляху до фіналу Astralis здолала FaZe Clan і Team Liquid, а Natus Vincere перемогли BIG MIBR. Обидві команди не віддали ні однієї карти до фіналу.

Данці заробили 500 тисяч доларів за перемогу в турнірі. Natus Vincere дісталося 150 тисяч доларів. Обидві команди візьмуть участь у мейджорі в польському Катовіце, який запланований на період з 14 лютого по 3 березня.

Незважаючи на поразку в фіналі, український колектив виграв підряд три престижних турніри: StarSeries & i-League CS:GO Season 5, CS:GO Asia Championships 2018 ELEAGUE і CS:GO Premier 2018.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна почала боротьбу за проведення Суперкубка УЄФА.