У 5-му турі Прімери Іспанії в Севільї грали Бетіс і Атлетик з Більбао. Матч завершився нічиєю з рахунком 2:2. Поєдинок запам'ятався вилученням Маркела Сусаети і упущеною перемогою гостей після двох швидких голів.

Але також в грі був один кумедний епізод, коли захисник баскської команди Юрі Берчиче в боротьбі вдарив ліктем півзахисника Бетіса Франсіса Герреро і вибив їй зуб.

Після фінального свистка Франсіс повернувся на поле, щоб знайти свій зуб. У пошуках йому допомагали працівники стадіону, тренери Бетіса і хлопчики, що подають м'ячі. У підсумку хтось із літніх співробітників арени побачив у траві зуб гравця і вручив його Франсису Герреро.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Криптовалюта "Старої Синьйори"

Італійський Ювентус оголосив про плани випустити власну криптовалюту.

Вона буде представляти собою фан-токен і дозволить фанатам активніше брати участь у житті туринського клубу. З допомогою нової монети і мобільного додатку вболівальники Ювентуса зможуть голосувати за товариські матчі, вибирати кольори та символіку клубу, а також отримувати інші бонуси, повідомляє видання Сryptoratings.

"Наша мета – побудувати найбільше світове футбольне співтовариство і торгову площадку для футбольних фанатів, поряд з демонстрацією того, що блокчейн і криптовалюта – це надійна, затребувана технологія", – сказав один з розробників валюти Олександр Дрейфус.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.