Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) відвідав прес-конференцію Олександра Усика (15-0, 11 КО) та Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО), яка відбулася 24 вересня у Манчестері (Великоританія).

На прес-конференції з'явився також екс-чемпіон світу в легкій вазі Ентоні Кролла (33-6, 13 КО), який кинув виклик Ломаченку.

Він заявив, що хоче провести бій з українцем у разі своєї перемоги 10 листопада в Манчестері. Суперника британця в цьому поєдинку поки що не оголошено.

"Я ніколи не висловлював свою неповагу до когось. Я звертаюся до Ломаченка, якщо я переможу 10 листопада, я хочу потім битися саме з ним", - заявив Кролла.

Нагадаємо, Василь Ломаченко проведе свій наступний бій 8 грудня проти володаря титулу WBO Хосе Педраси. Бій пройде в Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли до топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.