Бразильський нападник Парі Сен-Жермен Неймар і екс-форвард київського Динамо Андре підтримують дружні стосунки.

Неймар у своєму Instagram опублікував відео, на якому він танцює з Андре.

Бразильські футболісти дружать досить давно, ще з часів Сантоса, кольори якого захищали.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Андре в 2010-му році перейшов до Динамо, в якому не особливо себе проявив, а Неймар став справжньою зіркою Сантоса, з якого перебрався в Барселону. Андре після Динамо змінив масу клубів і зараз грає на батьківщині за Греміо. Неймар за рекордну суму перейшов з Барселони в ПСЖ.

До речі на сторінці Андре в Instagram можна знайти кілька фото з Неймаром.

Роналду в Реалі

Президент мадридського Реала Флорентіно Перес заявив, що португальський форвард Кріштіану Роналду назавжди залишиться в серцях фанатів "вершкових". За словами Переса, одного разу португалець повернеться в мадридський клуб.

"Я б з радістю привітав Кріштіану, якщо б ми зустрілися на церемонії ФІФА. Фанати пишаються тим, що Роналду виступав за наш клуб. Це гідний спадкоємець Ді Стефано. Він назавжди залишиться в серцях фанатів. Це один з тих гравців, який повернеться в Реал", - наводить ESPN слова Переса.

19 вересня в рамках групового раунду Ліги чемпіонів Реал в Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" грав з Ромою.

Під завісу першого тайму Іско вивів вперед "вершкових". У другій половині зустрічі Реал зміцнив свою перевагу, завдяки голам Гарета Бейла і Маріано Діаса.

Як підсумок, Реал переміг Рому з рахунком 3:0!

Ліга чемпіонів. Група G

Реал Мадрид - Рома - 3:0 (1:0)

Голи: Іско, 45, Гарет Бейл, 58, Маріано Діас, 90.

Як повідомляв портал Знай.ua, ФІФА назвала символічну збірну року.