Після відставки Фабріціо Раванеллі місце головного тренера Арсенала-Київ залишається вакантним.

На цю посаду претендує знаменитий український фахівець В'ячеслав Грозний. Про це у своєму твіттері повідомив журналіст Ігор Бурбас.

"В’ячеслав Грозний близький до повернення в український футбол. І це може бути вже його енний камбек в столичний Арсенал. Кандидатура фахівця влаштовує як гендиректора Москаленка, так і президента Піріча. Відтак з наступного тижня з великою долею вірогідності коуч стає до роботи", – написав Бурбас.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після 9-ти турів Арсенал-Київ займає останню сходинку турнірної таблиці УПЛ, маючи в активі 4 очки.

Грозний двічі очолював київський Арсенал (2002-2004 і 2010).

Раніше, до повернення в Україну, в 2017-му році працював в Казахстані, де тренував Іртиш Павлодар.

Відставка Раванеллі

Арсенал-Київ у матчі 9-го туру Прем'єр-ліги України програв донецькому Олімпіку " з рахунком 1:3.

Після матчу італійський наставник киян Фабріціо Раванелли довго не виходив з роздягальні, куди завітали представники керівництва Арсеналу.

За підсумками бесіди легендарний Фабріціо Раванелли вийшов до журналістів і оголосив про своє рішення припинити роботу зі столичним клубом. За словами Раванелли, відставка - це його особиста ініціатива.

"Мій контракт не виконано. Замість того, щоб цінувати мене, професіоналізм нашої тренерської команди, були постійні атаки з боку президента клубу Пирича. Він не знає про труднощі, які присутні в команді. Гравці скаржаться про невиплату зарплат", – сказав знаменитий італієць.

Фабріціо Раванелли прийшов у Арсенал-Київ влітку 2018-го, змінивши на посту головного тренера Сергія Литовченка. Під керівництвом італійця київська команда в стартових восьми турах набрала всього 4 очки і замикає турнірну таблицю Прем'єр-ліги України.

До київського періоду єдиним місцем роботи в якості головного тренера для Раванелли був французький Аяччо.

Також футболіст Арсенала-Київ пожалівся на жахливі умови в клубі.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України піднялася відразу на шість позицій в оновленому рейтингу ФІФА, продемонструвавши найбільший прогрес у світі за вересень.