У Джидді, що в Саудівській Аравії, відбувся фінальний бій WBSS у другій середній вазі. У британському протистоянні Каллум Сміт зміг нокаутувати Джорджа Гроувза в сьомому раунді і став переможцем Кубка Мохаммеда Алі.

Відзначимо, що, крім трофею Мохаммеда Алі, Сміт також виграв титул чемпіона WBA.

Для Каллума ця перемога стала 26-ю в 26 дуелях на рингу. Для Гроувза - це четверта поразка у 32-х поєдинках.

Каллум Сміт – це другий переможець Всесвітньої Боксерської Суперсерії. Першим став українець Олександр Усик, який у липні переміг за очками росіянина Мурата Гассієва і став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Інвестиції від 50 Cent

Відомий репер 50 Cent заплатить мільйон доларів зі своїх особистих коштів тому, хто переможе на турнірі Bellator MMA у напівсередній вазі.

У суботу, 29 вересня, у цій ваговій категорії будуть битися Дуглас Ліма і Андрій Корінців.

До речі, на турнірі представлять бренд шампанського репера і лінію одягу Get The Strap. Про це 50 Cent заявив на відео, опублікованому в його Instagram.

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.