Адвокати п'ятикратного володаря Золотого м'яча Кріштіану Роналду подадуть в суд на німецький журнал Der Spiegel, який опублікував статтю про зґвалтування португальцем американки Кетрін Майорги. Дівчина звинуватила португальця в тому, що він скористався нею в 2009-му році в Лас-Вегасі.

За інформацією німецького видання, в січні 2010-го року Роналду заплатив дівчині 375 тисяч доларів за нерозголошення інформації. Адвокати Роналду стверджують, що стаття є неприпустимим повідомленням про підозри в галузі особистого життя. Сторона португальця буде домагатися компенсації від Der Spiegel.

Тим часом ресурс Skudetto Sports встиг опублікувати спільні фотографії Майорги і Роналду на вечірці в Лас-Вегасі, а також відверте зізнання дівчини.

"Я сказала, що не хочу займатися з ним сексом, але він накинувся на мене і зґвалтував, хоча я сказала "ні", - заявила Майорга.

Перші голи Роналду за Ювентус

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку "Ювентус" переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ювентус випустить свою криптовалюту.