8 грудня в Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко проведе бій проти чемпіона світу в легкій вазі за версією WBO пуерторіканця Хосе Педраси.

Ломаченко на даний момент перебуває в тренувальному таборі в США, де активно готується до важливого бою.

24-го вересня Василь побував на прес-конференції напередодні бою Усик — Беллью, яка відбулася у Великобританії. Також український боксер завітав на місцевий телеканал Sky Sports, якому дав інтерв'ю, поставши в незвичному образі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото зі зйомок було опубліковано в інстаграмі Ломаченка та підписники відразу ж почали коментувати знімок, дивуючись зовнішнім виглядом українського чемпіона.

Спортивний коментатор і друг Василя Володимир Кобельков навіть пожартував, що Ломаченко записує звернення до народу.

Бій Сміт - Гроувз за Кубок Мохаммеда Алі

У Джидді, що в Саудівській Аравії, відбувся фінальний бій WBSS у другій середній вазі. У британському протистоянні Каллум Сміт зміг нокаутувати Джорджа Гроувза в сьомому раунді і став переможцем Кубка Мохаммеда Алі.

Відзначимо, що, крім трофею Мохаммеда Алі, Сміт також виграв титул чемпіона WBA.

Для Каллума ця перемога стала 26-ю в 26 дуелях на рингу. Для Гроувза - це четверта поразка у 32-х поєдинках.

Каллум Сміт – це другий переможець Всесвітньої Боксерської Суперсерії. Першим став українець Олександр Усик, який у липні переміг за очками росіянина Мурата Гассієва і став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.