Перша ракетка України Еліна Світоліна піднялася на одну позицію вгору і на даний момент займає п'яте місце в рейтингу WTA. Незважаючи на поразки на ранніх стадіях в Ухані і Пекіні, українці вдалося поліпшити свої позиції, завдяки тому, що конкурентка з Франції Каролін Гарсія також частіше програвала.

Друга ракетка України Леся Цуренко після програшу в Ухані втратила одну позицію в рейтингу WTA. Але українка з перемоги почала виступи на China Open в Пекіні.

Катерина Козлова, завдяки виходу в півфінал турніру в Ташкенті, піднялася на 12 позицій і опинилася на 107-й сходинці. Торішня чемпіонка турніру Катерина Бондаренко, яка пропустила змагання, втратила відразу 50 місць і зараз знаходиться на 134-й позиції рейтингу WTA.

16-річна Марта Костюк поліпшила своє становище на одну позицію і оновила особистий рекорд у рейтингу. Тепер юна українська зірочка йде на 122-му місці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перемога Цуренко

У матчі 1/32 фіналу China Open в Пекіні 29-річна українка Леся Цуренко перемогла німкенією з сербським корінням Андреа Петкович.

У першому сеті українка виглядала сильніше своєї опонентки і виграла партію з рахунком 6:2.

У другому ж сеті уродженці Рівненщини довелося докласти максимум зусиль, щоб перемогти.

Все вирішувалося на тай-брейку, на якому Цуренко взяла верх над Петкович з рахунком 7:2.

China Open. 1/32 фіналу

Андреа Петкович (Німеччина) - Леся Цуренко (Україна) - 0:2 (2:6, 6:7)

У наступному раунді Цуренко зіграє з іншою представницею Німеччини 29-річною Юлією Гергес.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.