Захисник донецького Шахтаря і збірної України Ярослав Ракицький зробив на правому плечі нове тату з гербом Донецька, після чого взяв участь у спеціальній фотосесії.

Розгром від Шахтаря у Львові

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У матчі 10-го туру Прем'єр-ліги України Шахтар грав у Львові, на стадіоні "Україна", з Карпатами.

Галицька команда поступилася в домашній зустрічі з непристойним рахунком 1:6. За донеччан м'ячі забивали Ярослав Ракицький, Фернандо Дос Сантос Педро, Жуніор Мораєс, Микола Матвієнко і Марлос, який записав у свій актив дубль.

Карпати змогли порадувати фанатів голом престижу. На 92-й хвилині точним ударом відзначився Мар'ян Швед, який також оформив дубль у ворота Динамо в переможній грі Прем'єр-ліги України (0:2).

Шахтар 2 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграє з Ліоном у Франції.

Як повідомляв портал Знай.ua, під час поєдинку Десна - Ворскла (0:2) вболівальники полтавської команди з'явилися у футболках з портретом Адольфа Гітлера.