В Україні вперше проходить 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради WBC. У Київ приїхали світові легенди боксу Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Ерік Моралес, Хуліо Сезар Чавес, Ріддік Боу та інші зірки.

У ході Конгресу WBC троє топ-боксерів – Віталій Кличко, Леннокс Льюїс та Евандер Холіфілд провели автограф-сесію, яка проходила у вівторок, 2 жовтня у ТРЦ Gulliver.

Проведення такого заходу зчинило неймовірний ажіотаж серед любителів баксу, які буквально окупували торгово-розважальний центр. Ще задовго до початку події усі проходи були зайняті фанатами, бажаючі побачити топ-боксерів та взяти автограф заполонили не лише той поверх, на якому власне відбувалася сесія, але й усі верхні поверхи ТПЦ. Через це вхід у "Gulliver" був ускладнений.

В мережі з'явились фото "окупованого" ТРЦ Gulliver, які опублікував 24 Канал:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) вперше проходить в Україні. Він розпочався 30 вересня та відбуватиметься до 5 жовтня. До столиці України прибули світові легенди боксу, серед яких як чинні чемпіони світу, так і легендарні боксери минулого.

Всього до Києва для участі в конгресі приїхало близько 700 учасників з 166 країн світу, серед яких крім боксерів президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери.

Ініціатором проведення конгресу в столиці України став "вічний" чемпіон WBC в надважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, у Києві в рамках 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради WBC пройшов благодійний аукціон, на якому зібрали близько $200 тис.

Всі кошти підуть на облаштування одного з дитячих боксерських залів Маріуполя. Найдорожчим лотом аукціону стала рукавичка з підписом легендарного американського боксера Мухаммеда Алі, яку продали за $55 тис.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Кличко став почесним чемпіоном WBC.

Також "Знай.ua" писав, прапор України з'явиться на чемпіонському поясі WBC