Поліція Лас-Вегаса офіційно відновила розслідування у справі про зґвалтування американської моделі Кетрін Майорги, в якому звинувачується португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду. Американка заявила, що інцидент стався у ванній кімнаті одного з готелів Лас-Вегаса, після чого вона зафіксувала пошкодження в госпіталі і звернулася в поліцію.

"13-го червня 2009-го року поліцейський департамент Лас-Вегаса отримав повідомлення про сексуальне насильство. При складанні протоколу постраждала не надала детективам інформацію про місце злочину інциденту або опис підозрюваного. Було проведено медичне обстеження. Станом на вересень 2018-го року справу знову запущено у виробництво", — цитує повідомлення прес-служби поліцейського департаменту Лас-Вегаса Daily Mail.

У матеріалах справи, написано, що Роналду нібито запросив модель і ще одного друга в номер, щоб помилуватися видами Лас-Вегаса. Потім була пропозиція розважитися в джакузі. Майорга запевняє, що відмовилася опускатися в воду, тому що не хотіла зіпсувати свою сукню. На це португалець, запропонувавши їй спортивні шорти і футболку, відправив переодягатися у ванну.

Незабаром Роналду до неї зайшов і роздягнувся, натякнувши на інтимну близькість. В судовому протоколі йдеться, що Майорга відмовилася і заявила, що хоче покинути готель. Але, за словами американки, Кріштіану нібито не дав їй цього зробити і силою закинув на ліжко. Коли отримати згоду на добровільний секс не вдалося, знаменитий футболіст зґвалтував її анально. При цьому Майорга кричала "Ні, ні, ні!"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В матеріалах справи зазначається, що Роналду визнав інтимний зв'язок з Майоргою, але підкреслив, що все відбувалося за взаємною згодою.

Дівчина Роналду

Тема зі зґвалтуванням американки стала однією з найбільш обговорюваних у ЗМІ. Роналду різко відреагував на звинувачення, заявивши, що це чистої води вигадка.

Багато хто чекав і реакції подруги Кріштіану Джорджіни Родрігес. Дівчина вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в инстаграмі.

"Ти завжди перетворював перешкоди на шляху в імпульс і силу, завдяки яким міг демонструвати свою велич. Спасибі, що змушуєш насолоджуватися кожною грою. Ти завжди кращий. Люблю тебе, Кріштіану", - красномовно написала Джорджина.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ювентус випустить свою криптовалюту.