Єдиний боксер, який ставав чемпіоном світу у восьми вагових категоріях, Менні Пак'яо оголосив про запуск криптовалюти під назвою PAC Coin.

Запуск власної криптовалюти ознаменований тим, що Пак'яо найближчим часом може провести реванш проти американця Флойда Мейвезера.

Криптовалюта філіппінця буде базуватися на платформі Global Crypto Offering Exchange (GCOX).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Знаменитий спортсмен проведе презентацію PAC Coin на виставці Blockchain Fair Asia, яка відбудеться в Манілі з 11 по 12 жовтня.

Реванш Пак'яо - Мейвезер

Екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (59-7-2, 38 КО) підтвердив, що веде переговори про реванш з чемпіоном світу з боксу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).

Пак'яо також розповів, що реванш може відбутися в Токіо.

Зазначимо, що саме в Японії боксери зустрілися декілька днів тому і повідомили, що близькі до угоди про другий бій.

Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо
Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо

Як повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) заявив, що готовий повернутися в бокс, щоб провести реванш з Менні Пак'яо.