Всі нещастя світу звалилися на голову форвард "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналд. Хто винен у всх нещастях? Чому це відбувається саме з ним? Кріштіану знайшов винних і у всьому звинуватив Флорентіно Переса, президента клубу Реал.

За інформацією джерела, португалець впевнений, що клуб і особисто президент "вершкових" Флорентіно Перес є джерелом всіх його невдач: звинувачення у зґвалтуванні, невдачі в боротьбі за приз найкращому гравцеві року, погіршення відносин зі спонсорами і навіть видалення в матчі Ліги чемпіонів проти Валенсії.

Відносини Роналду і Реала зіпсувалися в грудні минулого року, коли клуб і особисто Флорентіно Перес відмовилися підтримати його в судовому розгляді з іспанської податкової.

На цьому тижні поліція американського Лас-Вегаса відновила розслідування у справі про звинувачення в зґвалтуванні форвардом "Ювентуса" Кріштіану Роналду мешканки США Кетрін Майорги.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Раніше Майорга звинуватила Роналду зґвалтування, яке нібито сталося у Лас-Вегасі в 2009 році в готельному номері, і подала на футболіста в суд. Згідно з версією Der Spiegel, американка хотіла відразу подати на португальця в суд, але зоряний гравець заплатив їй 375 тисяч доларів за мовчання. Вперше про інцидент стало відомо у квітні цього року, але тоді не розголошувалося ім'я "жертви".

Днями Роналду відмовився від зґвалтованої дівчини. Зазначивши, що та піариться на цій справі і ніякого акту насильства не було. Адвокат Кріштіану подасть в суд на видання, яке опублікували інтерв'ю интригантки.

"Знай.ua" повідомляв також: Збірна Португалії втратила Роналду. Як повідомляє O Jogo, Роналду попросив не викликати його у збірну на матчі, заплановані в жовтні і листопаді.Так, Роналду пропустить дві зустрічі Ліги націй з Польщею, а також товариські матчі з Італією та Шотландією.

"Знай.ua" писав раніше: Не секс-скандалом єдиним: ім'я Роналду спливло у справі про наркоторгівлю. Особистість Кріштіану Роналду обросла безліччю таємниць і здогадів, однак ця новина шокувала користувачів мережі.
На днях користувачі дізналися про те, що батько дівчини нападника «Динамо» Кріштіану Роналду, двічі відбував ув'язнення за наркотрафік, передає The Sun.