Перемогу росіянина Хабіба Нурмагомедова над ірландцем Конором Макгрегором за титул пояс UFC прокоментував глава Мінспорту Дагестану Магомед Магомедов в інтерв'ю телеканалу "360".

"Дагестан не спав, всі чекали результату поєдинку, ніхто не сумнівався, що Хабіб виграє. 90% населення були впевнені в його перемозі, проте шляхи Всевишнього несповідимі. Не мав права він програти - сьогодні день народження Володимира Володимировича Путіна. Це подарунок, який Дагестан підніс йому", заявив глава Мінспорту Дагестану.

Прокоментував свій бій і бійку після нього також Хабіб Нурмагомедов:

"Але як люди можуть говорити, що я перестрибнув через огорожу, коли хтось говорить про мою релігію, про мого батька… ММА — це не спорт з образами, це не про трешток. Це спорт, в якому поважають суперника. Я хочу, щоб так було, хочу змінити цей вид спорту.

Знаю, що батько покарає мене, коли я повернуся додому. Але я непереможний, абсолютний чемпіон. Путін телефонував мені після всього цього, привітав з перемогою. Ще раз приношу вибачення Неваді, Лас-Вегасу. Але це був мій шанс, і я виконав його", — пояснив свій вчинок Нурмагомедов на прес-конференції після бою.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.