Росіянин Хабіб Нурмагомедов в поєдинку UFC переміг ірландця Конора Макгрегора. Після дуелі зав'язалася бійка між таборами суперників. Ініціатором бійки став Хабіб, який прокоментував заворушення в октагоні і за його межами.

"Але як люди можуть говорити, що я перестрибнув через огорожу, коли хтось говорить про мою релігію, про мого батька… ММА — це не спорт з образами, це не про трешток. Це спорт, в якому поважають суперника. Я хочу, щоб так було, хочу змінити цей вид спорту.

Знаю, що батько покарає мене, коли я повернуся додому. Але я непереможний, абсолютний чемпіон. Путін дзвонив мені після всього цього, привітав з перемогою. Ще раз приношу вибачення Неваді, Лас-Вегасу. Але це був мій шанс, і я виконав його", - пояснив свій вчинок Нурмагомедов на прес-конференції після бою.

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.