Президент UFC Дейна Уайт заявив, що Хабіб Нурмагомедов, який переміг Конора Макгрегора, може не отримати гонорар за бійку з Діллоном Денісом. Питання вирішиться після того, як Спортивна комісія Невади розслідує інцидент, що стався після бою.

"Я вже говорив з Бобом Беннетом, виконавчим директором спортивної комісії Невади, він сказав, що Конор свої гроші отримає, але не Хабіб", – зазначив Уайт.

Також стало відомо, що у Нурмагомедова можуть відібрати чемпіонський пояс за бійку після бою.

Мільйонний контракт Макгрегора

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.