Боєць UFC Нейт Діас прокоментував бій Хабіба Нурмагомедова проти Конора Макгрегора, який відбувся 6 жовтня в Лас-Вегасі.

"Це дві маленькі с*чки: одному я надрав дупу, іншому дав ляща. Я ляснув Хабіба прямо на очах його російських друзів, а він мало не заплакав. Хто переможець? Я переможець", - сказав американець Нейт Діас.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов

По закінченні бою між ірландцем Конором Макгрегором і росіянином Хабібом Нурмагомедовим, сталася бійка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після того, як бій був зупинений, тому що Макгрегор здався після задушливого прийому від Нурмагомедова, росіянин не захотів просто так завершувати поєдинок. Він вирішив підійти до ірландця, але його не пустили. Потім Хабіб перестрибнув через огорожу і напав на членів команди Макгрегора, у результаті чого почалася бійка.

Потім бійня перенеслася в октагон. У підсумку в ситуацію втрутився голова UFC Дана Уайт і поліція. На Макгрегора накинувся з залу навіть боєць з Чечні Зубайра Тухугов, якого вчасно відвели.

У підсумку бійку вдалося зупинити, а Нурмагомедов почав вимагати пояс, але його росіянину не вручили. Обидва бійця були виведені з октагона, але переможцем все одно був названий Хабіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.