Ще одна дівчина звинуватила знаменитого португальського форварда Кріштіану Роналду в діях сексуального характеру, повідомляє Daily Mail з посиланням на захисника Леслі Стовалла.

За словами адвоката, йому зателефонувала жінка, яка сказала, що у неї був такий же досвід з Роналду, як у його підзахисної – моделі Кетрін Майорги.

Юрист зазначив, що його заявниця докладно розповість про всі деталі правоохоронцям.

Раніше американка Кетрін Майорга публічно звинуватила форварда Ювентуса та збірної Португалії в згвалтуванні. За словами дівчини, інцидент стався в 2009-му році, коли вона познайомилася зі спортсменом в нічному клубі.

Роналду допоміг Ювентусу перемогти

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

6 жовтня в рамках 8-го туру італійської Серії А Ювентус грав проти Удінезе на виїзді.

Команді Массіміліано Аллегрі вдалося перемогти в матчі з рахунком 0:2, завдяки голам Родріго Бентанкура і Кріштіану Роналду в першому таймі.

Чемпіонат Італії. Серія А. 8-й тур. Стадіон "Фріулі" (Удіне, Італія)

Удінезе - Ювентус - 0:2 (0:2)

Голи: Родріго Бентанкур, 32, Кріштіану Роналду, 36.

Удінезе: Сімоне Скуффет, Йенс Ларсен, Брем Нуйтинк, Вільям Троост-Еконг, Самір, Валон Берамі (Іньясіо Пуссетто, 62), Антонін Баржак (Лукаш Теодорчік, 75) , Секу Фофана, Роландо Мандрагора, Родріго Де Поль, Кевін Лазанья (Феліпе Візеу, 86).

Ювентус: Войцех Щесни, Жоау Канселу, Леонардо Бонуччі, Джорджо К'єлліні, Алекс Сандро, Родріго Бентанкур, Міралем П'яніч (Андреа Бардзальї, 88), Блез Матюіді (Емре Джан, 46), Пауло Дібала (Федеріко Бернардескі, 65), Маріо Манджукич, Кріштіану Роналду.

Арбітр: Розаріо Абіссо (Палермо, Італія)

Попередження: Де Поль, 50, Самір, 79, Лазанья, 81 - Манджукіч, 90+4.

Удари (в ствір): 5 (4) - 13 (7)

Кутові: 4 - 8

Офсайди: 0 - 0.

Дівчина Роналду

Тема зі зґвалтуванням американки стала однією з найбільш обговорюваних у ЗМІ. Роналду різко відреагував на звинувачення, заявивши, що це чистої води вигадка.

Багато хто чекав і реакції подруги Кріштіану Джорджіни Родрігес. Дівчина вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в інстаграмі.

"Ти завжди перетворював перешкоди на шляху в імпульс і силу, завдяки яким міг демонструвати свою велич. Спасибі, що змушуєш насолоджуватися кожною грою. Ти завжди кращий. Люблю тебе, Кріштіану", - красномовно написала Джорджина.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ювентус випустить свою криптовалюту.