Бельгійська поліція проводить масштабну операцію за фактами корупції, відмивання грошей та організації договірних матчів в чемпіонатах країни. Про це повідомляють авторитетні європейські видання.

У результаті вже були затримані кілька впливових футбольних агентів, представники клубів та судді. До речі, допитується навіть головний тренер Брюгге Іван Леко.

Обшуки проходять в офісах 10 клубів бельгійської ліги. У скандалі замішані бельгійські гранди: Андерлехт, Брюгге, Гент, Генк і Локерен.

Бійка фанів Динамо

4 жовтня в рамках другого туру групового раунду Ліги Європи київське "Динамо" грало на виїзді з "Яблонцем".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Матч завершився внічию 2:2.

Фанати київського "Динамо" побилися з місцевими вболівальниками.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Troublemakers & Ultras Action, з боку фанів "Динамо" у бійці взяли участь близько 30 осіб. З протилежного боку були не лише чехи, а й польські вболівальники KSK Jelenia Góra.

Повідомляється, що через 1,5 хвилини після початку бійки боку розняла поліція.

Jablonec vs FCDK (04/10/18)

#troublemakers_ukraine Лига Европы. Небольшой видеофрагмент событий около матча "Яблонец"🇨🇿 - "Динамо"🇺🇦 Вмешательство acab в столкновение: Бригада Отважных+AlbatroSS+4(Capitals&North Company) (30) vs "Яблонец"+KKS Jelenia Góra🇵🇱 (30-40). Благодарим нашего подписчика за присланный материал 🙏🏻

Geplaatst door Troublemakers & Ultras Action op Donderdag 4 oktober 2018

Нагадаємо, після матчу вболівальники "Динамо" жорстко висловилися про гру команди, висловивши своє невдоволення гравцям.

У дна дна нет

Geplaatst door Druzi Dynamo op Donderdag 4 oktober 2018

Нагадаємо, киянам вдалося забити два швидких м'ячі після влучних ударів Циганкова і Гармаша.

Але чехи проявили характер і змогли не тільки відіграти один пропущений гол, але і вирівняти становище після голів Говорки і Травника.
Матч завершився внічию 2:2.

Ліга Європи. Група К

Яблонец - Динамо Київ - 2:2 (1:2)

Голи: Говорка, 33, Травник, 81 - Циганков, 8, Гармаш, 14.

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати Динамо виконали в Чехії знаменитий хіт про Путіна.