Нападаючий Зеніту Олександр Кокорін ризикує бути оголошеним у федеральний розшук.

Футболіст не з'явився до 18.00 в ГСУ ГУ МВС Росії по Москві. Слідчі офіційно почали процедуру запуску футболіста в розшук.

Вона займе якийсь час. По всій видимості, Кокорін не повідомив МВС, що затримається.

Його друг, півзахисник Краснодара Павло Мамаєв, прибув в управління 16.40 і дає свідчення.

Адвокат Кокоріна Умалат Сайгітов сказав наступне з приводу ситуації:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми просили перенести допит на завтра. Слідчий викликав нас в 17:00 на допит, який призначили на 18:00. Так не робиться, ми просто не встигли.

Він заявив, що сенсу йти на допит "у ніч" немає, "коли можна допитати завтра з ранку".

На питання, коли футболіст збирається з'явитися до слідчого, він відповів, що не приймає рішення з приводу походу до слідчого.

Що загрожує футболістам

На російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва завели кримінальну справу за статтею 213 КК РФ (хуліганство). Спортсмени обвинувачуються у побитті чиновника Мінпромторгу, повідомляє ТАСС. До цього їх вже викликали на допит, але за статтею 116 КК РФ (побої).

Представник московської поліції Юрій Тітов заявив, що Кокорін і Мамаєв повинні прибути на допит до 18:00 за московським часом, інакше вони будуть оголошені у федеральний розшук. По статті 213-й футболістам загрожує до п'яти років в одиничному випадку і до семи років при груповому хуліганстві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".