Півзахисник Краснодара Павло Мамаєв знаходиться в слідчому ізоляторі, повідомляє ряд російських ЗМІ.

Мамаєва, який є підозрюваним в рамках порушеної кримінальної справи за статтею "Хуліганство", затримав слідчий ГСУ ГУ МВС Росії по Москві в порядку статті 91 УПК РФ. Про це повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Відомий футболіст пробуде в СІЗО 48 годин.

Кокорін та допит

Нападаючий Зеніту Олександр Кокорін з'явився в ГУ МВС для допиту, повідомляє офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації по Москві.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Другий учасник конфліктів, що сталися на парковці по вулиці 2-а Брестська і в кафе на Великій Нікітській, підозрюваний у заподіянні тілесних ушкоджень громадянам, а саме Олександр Кокорін, з'явився в ГСУ ГУ МВС Росії по місту Москві для проведення слідчих дій. В даний час з ним працюють слідчі", – повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".