Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) заявив, що не шкодує про свою поведінку після бою з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229.

"Я ні про що не шкодую. Все, що було зроблено, зробив би ще раз. Можливо, довше би продовжував бій. Можливо, в свої 30 років я не дуже розумний, але я все зробив правильно.

Чемпіонський пояс не відберуть, вже не відібрали. Може, заборонять виступати в штаті Невада на якийсь час. Призові недодадуть… Кажуть, на $300 тис. можуть оштрафувати. Повірте, цей стрибок коштував 20 млн.", - заявив Нурмагомедов.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.