Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) загрожує розірвати контракт з організацією.

Таку заяву Нурмагомедов зробив після того, як UFC скасувала бій кращого друга Хабіба – Зубайры Тухугова, який під час бійки на турнірі UFC 229 вдарив у клітці Конора Макгрегора.

"Я хотів би звернутися до UFC: чому ви нікого не звільнили, коли їх команда напала на автобус натовпом і поранила пару чоловік, адже вони могли вбити когось там, чому ні хто нічого не говорить про образи моєї батьківщини, релігії, нації, сім'ї.

Чому ви повинні карати саме мою команду, коли билися обидві команди, якщо ви скажете, що я це почав, то я не згоден, я закінчив розпочате ним.

У будь-якому випадку, так покарайте мене, причому тут @zubairatukhugov. Якщо ви думаєте, що я буду мовчати, то ви помиляєтеся, ви скасували бій Зубайри і хочете звільнити його, тільки за те, що він вдарив Конора, після того як Конор перший вдарив мого іншого Брата, на камері все видно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

То знайте, що ви і мене втратите разом з ним, у нас в Росії ми своїх не кидаємо і я за свого Брата піду до кінця, і якщо ви все таки наважитеся його звільнити, то і мені не забудьте відправити розірваний контракт, в іншому випадку я сам його порву.

І так, мало не забув і гонорар мій, який ви не віддаєте і з яким ви так возитеся, можете залишити собі, тільки дивіться щоб він у вас в горлі не застряг, ми свою честь відстояли і це найголовніше, а за Братів ми йдемо до кінця", - звернувся Хабіб до UFC в Instagram.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.