Дружина півзахисника ФК "Краснодар" Павла Мамаєва, який разом з форвардом "Зеніту" Олександром Кокоріним побив чиновника і напав на перехожого, отримала анонімні погрози з вимогою грошей.

Переписка дружини Павла Мамаєва
Переписка дружини Павла Мамаєва

Дружина Мамаєва Алана виклала листування з погрозами в мережу. Так, невідомий обіцяє викласти компромат на сім'ю футболіста, якщо не отримає від неї грошей.

Нагадаємо, дружина Мамаєва подала на розлучення.

Павло Мамаєв з дружиною
Павло Мамаєв з дружиною

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, нападник "Зеніту" Олександр Кокорін і півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв напередодні побили чиновника і напали на перехожого, який виявився водієм ведучою Першого каналу Ольги Ушакової.

Олександр Кокорін і Павло Мамаєв
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв

"Інцидент за участю російських футболістів взято під особливий контроль. FIFA дуже уважно стежить за всіма світовими ЗМІ, у нас є багато російськомовних співробітників, які відслідковують подібні новини", - зазначило джерело.

FIFA може накласти санкції чи заборонити участь у єврокубках і міжнародних змаганнях для обвинувачених футболістів.

Нагадаємо, російська Прем'єр-Ліга виступила з офіційною заявою щодо інцидентів за участю футболістів.

"Після уточнення всіх наявних на даний момент обставин інциденту за участю Олександра Кокоріна та Павла Мамаєва, Російська Прем'єр-Ліга висловлює обурення і рішуче засуджує їх хуліганську поведінку.

Цей вчинок кидає тінь не тільки на славні імена ФК "Зеніт" і ФК "Краснодар", але і на весь російський футбол.

Ми вважаємо, що винні повинні понести найсуворіше покарання. Хуліганам не місце у футболі!", - йдеться в заяві на офіційному сайті РПЛ.

Олександр Кокорін та Павло Мамаєв
Олександр Кокорін та Павло Мамаєв

Кокорін і Мамаєв з'явилися в ГУ МВС для допиту.

Що загрожує футболістам

На російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва завели кримінальну справу за статтею 213 КК РФ (хуліганство). Спортсмени обвинувачуються у побитті чиновника Мінпромторгу, повідомляє ТАСС. До цього їх вже викликали на допит, але за статтею 116 КК РФ (побої).

Представник московської поліції Юрій Тітов заявив, що Кокорін і Мамаєв повинні прибути на допит до 18:00 за московським часом, інакше вони будуть оголошені у федеральний розшук. По статті 213-й футболістам загрожує до п'яти років в одиничному випадку і до семи років при груповому хуліганстві.

Тверський суд Москви заарештував російського футболіста Олександра Кокоріна на два місяці - до 8 грудня. Його звинувачують за статтями 213 КК РФ (хуліганство) і 116 КК (побої) в побитті директора департаменту Мінпромторгу Дениса Пака і водія ведучої "Першого каналу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".