Збірна України завоювала десять медалей на чемпіонаті Європи з ММА, який пройшов в Іспанії.

Українські бійці виграли одну золоту, п'ять срібних та чотири бронзові медалі.

Золоту медаль завоювала Олександра Пиріг. Срібні медалі у Анастасії Свиткивской, Володимира Баришева, Івана Горлача, Дмитра Ружицького і Дмитра Сокира.

Бронзові медалі отримали Вадим Польовий, Віталій Якименко, Олексій Бондаренко і Людвік Шолинян.

Нагадаємо, чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.