Президент Росії Володимир Путін нагородив директора департаменту Мінпромторгу Дениса Пака медаллю ордена "За заслуги перед Вітчизною" другого ступеня, а генерального директора ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсіна орденом Олександра Невського.

Вони нагороджені "за великий внесок в реалізацію проекту "Єдина модульна платформа", повідомляється в Указі Путіна від 11 жовтня.

Нагадаємо, Пак і Гайсін постраждали в бійці з нападником Зеніту Олександром Кокоріним та півзахисником Краснодара Павлом Мамаєвим в одному з московських кафе.

Вирок Кокоріну

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тверський суд Москви заарештував російського футболіста Олександра Кокоріна на два місяці - до 8 грудня. Його звинувачують за статтями 213 КК РФ (хуліганство) і 116 КК (побої) в побитті директора департаменту Мінпромторгу Дениса Пака і водія ведучої "Першого каналу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".