Екс-чемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер відповів на виклик чемпіона UFC Хабіба Нурмагомедова.

"CBS, Showtime і MGM Grand — готуйте гроші. Хабіб кинув мені виклик", – написав непереможний Флойд.

Раніше чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов викликав на бій легендарного боксера Флойда Мейвезера.

"Вперед, Флойд! Я готовий вийти на поєдинок: 50-0 проти 27-0. Ми обидва ніколи не програвали. Чому б і ні? Давай! В цих джунглях тільки один король — це я, тому що мені вдалося звалити Конора, а йому - ні. І я зробив це легко", — сказав Нурмагомедов, звернувшись через instagram менеджера Дехуана Блейка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше 7 жовтня 2018-го Нурмагомедов захистив свій пояс у бою проти Конора Макгрегора, перемігши ірландця у 4-му раунді.

Також 26-го серпня 2017-го Мейвезер здобув перемогу над Конором Макгрегором у поєдинку, який проходив за правилами боксу.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.