Мати футболіста Олександра і Кирила Кокориних Світлана прокоментувала арешт синів за звинуваченням у хуліганстві.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Я стала найнещаснішою людиною у світі. Мої хлопці — не покидьки, якими їх намагаються виставити. Я розумію, що там була провокація. Виставте нас на Червону площу, я встану між ними. Підійдіть, вдарте нас всі. Фізичний біль не така важкий, як моральний. Бийте нас, але не треба закривати від суспільства", повідомила Кокоріна.

Раніше Світлана Кокоріна вже з'являлася в ефірі одного з російських ток-шоу, де заявила, що події, в яких замішані її діти, стали для неї "трагедією всього життя".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Для вас це шоу. Ви реально не розумієте. А для мене це катастрофа всього мого життя", - заявила Кокоріна.

Вона заявила, що не бачить своєї провини в події і вважає, що завжди виховувала синів як порядних людей.

"Все, що відбувається жахливо. Ми навіть уявити собі не могли, що наші діти можуть так себе повести. Ми з дитинства вчили їх не терпіти приниження та образи, чинити опір кривдникам, але ніколи не могли подумати, що це виллється в таке", - заявила вона.

Вона заявила, що її сини завжди відрізнялися загостреним почуттям справедливості і ніколи не були надмірно агресивні.

"Я ж знаю їх — це добрі, люблячі діти. Вони завжди трималися один за одного, підтримували і захищали один одного. Якщо Сашу починають ображати, Кирило відразу встане за нього горою", — розповіла вона.

Олександра Кокоріна і його брата Кирила разом з Павлом Мамаєвим заарештували до 8 грудня через дві бійки в Москві. Вони напали на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, а також на водія телеведучої Першого каналу.

Нагадаємо, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв будуть тренуватися в спортзалі СІЗО "Бутирка".

Раніше Знай.ua повідомляв, Рамзан Кадиров вирішив запросити скандальних футболістів Кокоріна і Мамаєва у чеченський ФК "Ахмат".

Також Знай.ua писав, сторінку дружини футболіста Павла Мамаєва Алани в соціальній мережі Instagram зламали невідомі користувачі.