Португальський нападаючий Ювентуса Кріштіану Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес були помічені в Парижі при виході з дорогого ресторану.

Як виявилося, зіркова пара приїхала в столицю Франції не просто заради романтичної вечері, але і для того, щоб побувати на концерті американського співака Джейсона Деруло. На сторінці Джорджини Родрігес в інстаграмі з'явилося відео, на якому Кріштіану Роналду з коханою і відпочивають на концерті.

Кріштіану ледве всидів на місці і рухався в такт з музикою. Йдучи з залу Роналду виконав кілька танцювальних рухів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ще один цікавий факт - у Деруло в турі наступним значиться концерт в Мадриді 16 жовтня, але Роналду вирішив полетіти все-таки в Париж, де концерт був на два дні раніше.

Джейсон Деруло – знаменитий американський співак, автор хітів "Whatcha Say", який зайняв перше місце в Billboard Hot 100, "In my head", "Ridin Solo", "What If" і "Don’t Wanna Go Home", які займали перші місця в британських чартах. Деруло став виконавцем гімну чемпіонату світу-2018.

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.