16 жовтня в Саудівській Аравії на стадіоні "King Abdullah Sports City" відбувся товариський матч між збірними Аргентини і Бразилії.

Суперкласіко у виконанні відомих ворогів вийшло, але ось голами уболівальників футболісти не особливо порадували.

Єдиний м'яч був забитий вже на третій компенсованій до основного часу хвилині. Переможний гол до свого активу записав бразильський захисник Інтера Жуан Міранда!

Товариський матч

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Бразилія - Аргентина - 1:0

Гол: Міранда, 90+3.

Матч Польща - Італія

Збірна Польщі достроково вилетіла з дивізіону А в Лізі націй. У матчі третього туру поляки поступилися на своєму полі збірній Італії з рахунком 0:1. "Скуадру Адзурру" врятував гол у додатковий час у виконанні захисника Фіорентини Крістіано Бірагі.

Польща після трьох турів має одне очко і посідає останнє місце в групі, поступаючись Італії та Португалії. Відомо, що поляки так і залишаться на третій позиції.

Ліга націй УЄФА. Група А3. 4-й тур.

Польща - Італія - 0:1 (0:0)

Гол: Крістіано Бірагі, 90+2.

Збірна Польщі почне свій шлях у Лізі націй 2020-го року у дивізіоні В.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).