Олімпійська чемпіонка в соціальній мережі опублікувала серію фотографій зі свого відпочинку

Дормачева

Прихильники відразу ж відреагували на добірку гарячих знімків.


Чотириразова чемпіонка, білоруська біатлоністка Дар'я Домрачева змогла підкорити суддів на Олімпійських іграх. У боротьбі за першість їй вдалося привести додому чотири золотих медалі. Відомо, що міжнародні змагання проходили в Сочі і Пхенчхані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


"Коли не знайшлося часу на канікули влітку, літо в жовтні звучить ще краще!" – так спортсменка підписала свій пост Instagram. На думку фанатів, легендарної спортсменці вдалося скинути вагу. І це незважаючи на те, що два роки тому вона народила дитину.

Спортсменка

З коментарів користувачів видно, що її фігурою швидше захоплюються. "Оселедець!", "Даша, красуня ти схудла", "Даша-стройняша", - коментують передплатники білоруської біатлоністки.

Дормачева


Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер вирішила зняти штани перед дзеркалом. Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними кадрами. Так, знаменитість зробила парочку селфи в дзеркалі, залишившись тільки в коротенькому топі і тонких білих штанях. Так, дівчина трохи спустила штани, щоб похвалитися тонкою талією.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Камінська почала працювати біля верстата тільки в рюшевном костюмчику: гаряче фото.


"Знай.uа" писав, що Седокова зворушила незвичайним показом. Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на Mercedes-Benz Fashion Week Russia, де 15 жовтня відбувся дуже незвичайний показ з кіборгами і паралімпійцями у ролі моделей. Артистка була до глибини душі вражена заходом, про що і написала на своїй сторінці.