Атакуючий півзахисник національної збірної України та лондонського Вест Гема Андрій Ярмоленко відповів на заклик співробітника київського Динамо Миколи Несенюка давати інтерв'ю українською мовою.

"Послушайте, каждый должен разговаривать на том языке, на котором он хочет разговаривать. Я можу спілкуватися з вами українською мовою, можу — російською. Головне для меня не це, а те, що знаходиться у серці. Важливо, щоб кожен любив свою країну у сердці, а не говорив ті чи інші речі на камеру. Я люблю Україну всім сердцем, мені байдуже, хто і що говорить про мене та про те, на якій я мові спілкуюсь", - сказав Ярмоленко.

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії Вест Гем у Лондоні грає з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Гема.