Буквально нещодавно відомий британський боксер Тоні Белью вкрай негативно висловився на адресу антидопінгового агентства, яке влаштовувало перевірку на вживання допінгу перед боєм проти абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика.

Так, Белью був обурений тим, що його надто часто перевіряють на наявність в крові заборонених препаратів.

"Схоже, там, таким чином, вирішили пожартувати наді мною. У мене немає проблем, щоб проходити проби, це ж тупість. Їм потрібно переробити систему. Я точно знаю, що інших боксерів агентства перевіряють не так часто, як мене. Я продовжую залишатися чистим боксером протягом усього цього часу, але вони вже кілька тижнів поспіль порушують мій сон", - прокоментував ситуацію боксер boxingnews.

Тоні Белью

Раніше повідомлялося, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Белью (30-2-1, 20 KO) 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На кону будуть стояти всі титули українця. Кінотеатри мережі "Планета кіно" покажуть цей бій у прямому ефірі. Квитки вже у продажу (250 - 450 грн.).

Початок – 23:00. Спочатку покажуть документальний фільм про Олександра Усика "Абсолютний чемпіон". Далі – вихід бійців (23:50), і сам бій, який почнеться орієнтовно о 00:00.

Нагадаємо, що не так давно менеджер чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (11-1, 9 КО) і абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) Егіс Клімас розповів цікаву інформацію про своїх підопічних.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях американець Андре Уорд (32-0, 16 KO) заявив, що не вважає абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександр Усика (15-0, 11 КО) значущим боксером.

Також портал Знай.uа писав, що Белью вважає себе найсильнішим суперником Усика, і зовсім його не боїться. Крім того, за словами Белью, Усик ще нічого не знає про профібокс.