Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор (21-4) докладно проаналізував свій бій проти чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0).

Макгрегор докладно проаналізував кожен раунд поєдинку, який відбувся 7 жовтня на турире UFC 229.

"Думки по моєму останньому бою.

Перший раунд. Я вважаю, що зі спортивної точки зору цей раунд він забрав. Він був у положенні зверху біля клітки. Ніякого покращення позиції і нанесеного урону, але в положенні зверху.

З бойової точки зору перший раунд мій. Удари в голову і готовність битися. Лівий прямий. Коліно в голову назустріч. Лікті зі всіх положень. Суперник просто тримав мої ноги біля сітки майже весь раунд.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У другому раунді він бігав біля сітки, перш ніж потрапив благословенним ударом права, який змінив хід раунду і всього бою. Це був відмінний удар.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Після удару я відскочив назад, щоб миттєво вступити в бій, але він знову зав'язався, щоб вийти з бою. Це спорт, і це був розумний хід, який привів до домінуючого раунду, тому ніяких проблем. Добре зіграно.

Якщо я залишуся сконцентрованим і надам йому трохи більше поваги, цей удар справа ніколи не потрапить по мені, і ми поговоримо зовсім по-іншому.

У своїй підготовці я не приділив належної уваги його ударці. Жодних спарингів з ударки – тільки атакуючі бірці і грепплеры. Цього більше не повториться. Також я не працював над атакуючими компонентами в грепплінгу, тільки захист. Урок.

Не прислухайтеся ні до кого, окрім як до себе самого і свого набору навичок. Ти – господар своєї власної всесвіту. Ти тут господар всього цього. Я повинен слідувати своїм порадам.

Третій раунд. Після найгіршого раунду в моїй кар'єрі я повернувся і виграв цей раунд. Знову йду вперед, змушую його відступати і готовий битися.

Четвертий раунд. Моє відновлення не на тому рівні, на якому має бути. В усьому винен я сам.

Він виграв у ранніх обмінах в четвертому раунді, він знову валить мене, і я опиняюся в поганій позиції за більш ніж три хвилини до кінця раунду. Я намагаюся повернути позицію і в кінцевому підсумку опиняюся в стійкому положенні спиною біля сітки.

Однак тут я зробив критичну помилку, відмовившись від захоплення рукою в цей вирішальний момент. Я віддав спину, і в підсумку мене перемогли чесно і справедливо.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Що я можу сказати? Це був великий бій, мені сподобалося.

Я повернуся з повною упевненістю. Повністю підготовленим. Якщо це не миттєвий матч-реванш, немає проблем. Я битимуся з наступним у черзі. У всякому разі, все завжди залежить від мене.

Скоро побачимося, мої фанати, я люблю вас всіх", – написав Макгрегор в Instagram.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором.

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

За його словами, Хабібу нецікавий реванш з Макгрегором.

"Чи можливий реванш з Конором? Ні. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім завершити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.