Українець Сергій Дерев'янченко (12-0, 10 КО) 27 жовтня проведе бій проти екс-чемпіона світу WBA американця Деніела Джейкобса (34-2, 29 КО). На кону - пояс чемпіона світу за версією IBF.

Бій Дерев'янченко - Джейкобс пройде в Нью-Йорку (США).

Бій Дерев'янченко - Джейкобс відбудеться 27 жовтня
Бій Дерев'янченко - Джейкобс відбудеться 27 жовтня

Деніел Джейкобс напередодні бою заявив, що дружба з українцем не вплине на його войовничий настрій і бажання завоювати титул.

"Я не вважаю його своїм "братом". Він хороший хлопець, він мій друг, але це не завадить мені знести йому голову. Він зараз перебуває на моєму шляху до мрії, на шляху до всього, чого я хочу досягти. В найближчому майбутньому я хочу стати суперзіркою боксу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він намагається перешкодити мені все це отримати, тому зараз він є більше ворогом. Мені потрібно мати менталітет вбивці, щоб перемогти" , - передає слова Джейкобса Boxingtalk.

В Україні у прямому ефірі бій Дерев'янченко – Джейкобс покаже телеканал "Інтер". Початок трасляції - 28 жовтня (неділя) о 06:25 за київським часом.

Також цей поєдинок транслюватиме телеканал HBO Boxing.

Сергій Дерев'янченко
Сергій Дерев'янченко

Нагадаємо, на думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку вважається американець. На його перемогу приймають ставки з коефіцієнтом 1,4, на перемогу Дерев'янченко - 2,85, а нічия оцінюється в 21,0.

Але Дерев'янченко заявив, що його не бентежить статус андердога в цьому бою.

"Мене це не бентежить, а навпаки, більше мотивує, що я андердог, що я повинен довести зворотне. Довести, що я чемпіон, що це мій пояс", - заявив Дерев'янченко на відкритому тренуванні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дерев'янченко провів відкрите тренування перед боєм з Джейкобсом.