Найбагатша людина Чехії Петр Келлнер може придбати лондонський Челсі, повідомляє видання Tyden. Представники чеського бізнесмена вже в найближчі дні можуть почати переговори про купівлю знаменитого британського клубу.

Відомо, що у Келлнера дружні стосунки з нинішнім президентом Челсі Романом Абрамовичем і у зв'язку з цим угода може відбутися без зайвих проблем. Чех вже встиг викупити ВІП-ложу на стадіоні "Стемфорд Брідж", яка знаходиться біля ложі російського олігарха.

54-річний Келлнер є найбагатшою людиною в Чехії. Його стан оцінюється в 15,5 млрд доларів. Раніше повідомлялося, що Абрамович може продати клуб за 3 мільярди доларів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Абрамович вже відхилив пропозицію найбагатшої людини Великобританії Джима Ратклиффа, який пропонував за лондонський клуб 2 мільярди фунтів стерлінгів, а потім найняв інвестиційний банк для розгляду питання продажу Челсі.

Збірна України в рейтингу ФІФА

В оновленому рейтингу ФІФА, який був опублікований 25 жовтня, збірна України піднялася на дві позиції і тепер займає 27-ю сходинку.

Прогрес був можливий завдяки успішним ігор українців у жовтні. Команда Андрія Шевченка зіграла внічию зі збірною Італії (1:1) і перемогла збірну Чехії (1:0).

Лідирує у світовому рейтингу ФІФА Бельгія, яка до цього ділила першу сходинку з Францією. Ще одна зміна відбулася в першій десятці – Англія обігнала Уругвай і тепер входить в топ-5.

Суперники збірної України по Лізі Націй словаки опустилися на 2 позиції (28), а чехи – на одну (48).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).