У міланського Інтера з'явився новий президент.

Їм став Стівен Чжан. 27-річний бізнесмен – син мільярдера Чжана Цзидуна. Він став наймолодшим президентом в історії клубу. Раніше він входив до ради директорів "нерадзуррі".

Чжан-старший – засновник і керівник конгломерату Suning Group, яка є мажоритарним акціонером Інтера.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пост президента покинув колишній власник Інтера індонезієць Ерік Тохир. Він готовий продати 31% акцій клубу.

Стівен Чжан курирував роботу міланського клубу з червня 2016-го року, коли його батько придбав папери "нерадзуррі". Молодий китаєць став 21-м президентом клубу.

Збірна України в рейтингу ФІФА

В оновленому рейтингу ФІФА, який був опублікований 25 жовтня, збірна України піднялася на дві позиції і тепер займає 27-ю сходинку.

Прогрес був можливий завдяки успішним ігор українців у жовтні. Команда Андрія Шевченка зіграла внічию зі збірною Італії (1:1) і перемогла збірну Чехії (1:0).

Лідирує у світовому рейтингу ФІФА Бельгія, яка до цього ділила першу сходинку з Францією. Ще одна зміна відбулася в першій десятці – Англія обігнала Уругвай і тепер входить в топ-5.

Суперники збірної України по Лізі Націй словаки опустилися на 2 позиції (28), а чехи – на одну (48).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).