Керівництво Мілана розглядає можливість запросити на посаду головного тренера відомого французького спеціаліста Арсена Венгера, повідомляє La Repubblica.

Боси незадоволені роботою нинішнього алленаторе "россонері" Дженнаро Гаттузо, з яким Мілан в матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи зазнав чергової поразки від іспанського Бетіса (1:2).

Венгер після уходу з Арсеналу взяв час на відпочинок, але зовсім нещодавно заявив про можливість повернення до тренерської діяльності.

Новий президент Інтера

Їм став Стівен Чжан. 27-річний бізнесмен – син мільярдера Чжана Цзидуна. Він став наймолодшим президентом в історії клубу. Раніше він входив до ради директорів "нерадзуррі".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чжан-старший – засновник і керівник конгломерату Suning Group, яка є мажоритарним акціонером Інтера.

Пост президента покинув колишній власник Інтера індонезієць Ерік Тохир. Він готовий продати 31% акцій клубу.

Стівен Чжан курирував роботу міланського клубу з червня 2016-го року, коли його батько придбав папери "нерадзуррі". Молодий китаєць став 21-м президентом клубу.

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).