В Instagram з'явилося відео, на якому гравці Шахтаря разом з головним тренером команди Паулу Фонсекою підштовхують автомобіль.

Виходячи з ролика, допомогли київському водієві Тарас Степаненко, Сергій Кривцов, Андрій Пятов, Олексій Шевченко. Напевно, кумедний епізод стався під час прогулянки футболістів напередодні матчу Прем'єр-ліги України проти Арсеналу-Київ. Коли гравців попросили штовхнути машину, вони не відмовили, а Паулу Фонсека приєднався до своїх підопічних.

Водія, який звернувся за допомогою до "гірникам", звуть Захар. Судячи з його фото Instagram, він є фанатом київського Динамо.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Перемога Шахтаря

Після холодного душу від Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів Шахтар зміг трохи реабілітуватися в матчі чемпіонату України.

"Гірники" виграли у Арсеналу в Києві з переконливим рахунком. Відкрити рахунок команді Паулу Фонсека вдалося на 45-й хвилині після голу Алана Патріка. У другому таймі до 63-й хвилині колектив В'ячеслава Грозного ще двічі пропустив після точних ударів Сергія Болбата і Віктора Коваленко.

Гра завершилася з рахунком 0:3 на користь Шахтаря!

Прем'єр-ліга України. 13-й тур

Арсенал-Київ - Шахтар Донецьк - 0: 3 (0: 1)

Голи: Патрік, 45, Болбат, 56, Коваленко, 63 (з пенальті).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).