Перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна після перемоги на Підсумковому турнірі розповіла про майбутні пошуках нового тренера.

"Зараз я постараюся дізнатися, хто з тренерів доступний в даний момент. Добре, що спільну роботу можна буде почати в міжсезоння. Не буде ніякого шаленого тиску. Це не те ж саме, що починати роботу з тренером у середині сезону.

Мені потрібно все ретельно обміркувати. Я не хочу домовлятися з тренером, а потім розлучитися з ним через два тижні. Це важливе рішення", – наводить слова Світоліної офіційний сайт WTA.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Перемога Еліни

28 жовтня відбувся фінал Підсумкового турніру WTA, в якому грали американка Слоан Стівенс і українка Еліна Світоліна.

Перший сет виграла представниця США з рахунком 6:3. У другій партії сильнішою виявилася Світоліна (6:2), якій вдалося переломити хід зустрічі. У вирішальному сеті також перемогла Еліна з аналогічним рахунком (6:2).

Як підсумок, Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі, перемігши п'ять суперниць.

Підсумковий турнір WTA. Сінгапур. фінал

Слоан Стівенс (США) - Еліна Світоліна (Україна) - 1:2 (6:3, 2:6, 2:6)

На даний момент для Світоліної та українського тенісу - це найбільш значуща перемога в історії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.