У суботу, 27 жовтня, юнаки Нюрнберга зустрічалися з Аугсбургом у матчі Бундесліги (U-17) у зоні Süd/Südwest (Південь/Південно-Захід).

Форвард юнацької збірної України Ерік Шуранов, який народився в Німеччині 20 лютого 2002-го року, вивів Нюрнберг (U-17) на поле з капітанською пов'язкою.

Гості швидко відкрили рахунок, але в середині першого тайму точний удар Еріка Шуранова з пенальті повернув статусу поєдинку паритет.

Після перерви попереду (3:1) був вже Нюрнберг, але перед фінальним свистком він двічі пропустив на 80-й і 80+4-й хвилинах (формат матчів 2 по 40). Гра завершилася з рахунком 3:3 і вона запам'ятається українському футболісту Еріку Шуранову, як та, в якій він дебютував в якості капітана Нюрнберга.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що Нюрнберг є дев'ятиразовим чемпіоном Німеччини з футболу.

Збірна України в рейтингу ФІФА

В оновленому рейтингу ФІФА, який був опублікований 25 жовтня, збірна України піднялася на дві позиції і тепер займає 27-ю сходинку.

Прогрес був можливий завдяки успішним ігор українців у жовтні. Команда Андрія Шевченка зіграла внічию зі збірною Італії (1:1) і перемогла збірну Чехії (1:0).

Лідирує у світовому рейтингу ФІФА Бельгія, яка до цього ділила першу сходинку з Францією. Ще одна зміна відбулася в першій десятці – Англія обігнала Уругвай і тепер входить в топ-5.

Суперники збірної України по Лізі Націй словаки опустилися на 2 позиції (28), а чехи – на одну (48).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).