Український боксер Сергій Дерев'янченко за бій проти американця Деніела Джейкобса заробив 462,5 тисяч доларів.

Як повідомляє ESPN, американець отримав близько 1,6 мільйона доларів (1 мільйон – гарантований гонорар, інше – бонуси за контракт з НВО).

Зазначимо, що це найбільший гонорар в кар'єрі Деревяченка.

Нагадаємо, Сергій Дерев'янченко програв бій проти Деніела Джейкобса роздільним рішенням суддів, і не зміг завоювати вакантний титул IBF в середній вазі.

У Нью-Йорку в ніч з 27 на 28 жовтня український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко програв у титульному бою американцеві Деніелу Джейкобсу. Дуель відбувалася за вакантний пояс IBF у середній вазі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наприкінці 1-го раунду Дерев'янченко побував у невеликому нокадуні після пропущеного удару.

Але Сергій не розкис і почав працювати в рингу першим номером, як і було заплановано ще до бою. Джейкобс йшов назустріч українцю і активно захищався корпусом.

Кращий удар у бою у Дерев'янченко пройшов у другому раунді, коли він влучив американцеві справа.

Потім в рингу точилася рівна боротьба. Обидва боксери періодично перехоплювали ініціативу. Але все ж Джейкобс в чомусь був сильнішим і активнішим, що змусило Дерев'янченка в чемпіонських раундах додати і йти вперед. Але американець стримав натиск і виграв бій.

Один з суддів віддав перемогу Дерев'янченку 114:113, а двоє інших – Джейкобсу 115:112, 115:112. У результаті американець виграв бій і став чемпіоном світу за версією IBF.

Джейкобса з перемогою привітав його син:

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.